Muziek voor dementie

Mijn werk met ouderen in verzorgingstehuizen bij de Amsta en Amstelring heeft er toe geleid, dat ik speciaal voor mensen met dementie tools heb ontwikkeld om ze op een aangename manier met muziek in aanraking te brengen. Zie voor een uitgebreid verslag de videos over mijn werk en mijn motivatie op mijn muzieksite. Omdat er genoeg populaire producten voorhanden zijn voor deze doelgroep heb ik me gericht op:

1. anderhalf uur klassieke muziek met natuurbeelden

DEMO klassieke muziek

speellijst klassieke muziek

2. 12 liedjes van vroeger uit “Kun je nog zingen zing dan mee” met piano en stem

DEMO Klein Vogelijn

speellijst Klein Vogelijn

3. anderhalf uur muzikale kinderfilmpjes zonder woorden

DEMO Toverklank

speellijst Toverklank

Prijs 24,50. De usb sticks zijn gemakkelijk aan te sluiten op de beeldschermen in de woonkamers. Dit is geen commerciëel product, dus zend een email om te bestellen of bel 0640242521.