info winkels

Terug

Fijn dat jullie mee doen! De boekjes liggen bij 30 winkels in Amsterdam en bij Centraal Boekhuis. Hoe halen we het meeste op?

1. stapeltje meeneem-boekjes op de toonbank

2. actie aanbieding in jullie eigen webshop en/of nieuwsbrief

tip heb je een nieuwsbrief voor scholen? Maak reclame voor dit boekje (vanaf groep 3). De bestellingen gaan via jullie naar CB.

hier volgt alle info:

ISBN-9789082999495

eigenschappen: softcover glans 350 gr, 56 pagina’s mat 170 gr. formaat A6: 149 x 105 x 5 mm. Gewicht 77 gr.

Verkrijgbaar bij Centraal Boekhuis vanaf 15 oktober 2021

voor- en achter-cover en folder/display, jpeg resolutie 300 dpi, om af te drukken, te mailen of te uploaden naar je internetwinkel of website

Voor scholen hebben wij het alfabet als lesmateriaal in een PDF per letter met het bijbehorende gedichtje voor op het digibord.

het hele alfabet in overleg te bestellen voor in de klas op A2

annotatie: Het buitengewoon bijzondere beesten ABC is een klein fantasievol boekje A6. Voor groep 3 om het alfabet te leren en voor te lezen, voor groep 4 om spelling en taalvaardigheid te oefenen en te rijmen.

over de auteurs:

Vanessa Oostijen schrijft en tekent elke week voor Volkskrant Magazine. Ze illustreerde in 2017 het kinderboek Het Rekenrijk (Luitingh-Sijthoff). In 2020 debuteerde ze met haar roman Tussenruimte (Pluim). Zij ontwierp dit fantastische alfabet.

Van schrijfster en dichteres Jet Kat verscheen begin 2021 Niemand gelooft mij (Divertimento). Op haar website www.toverklank.nl staan behalve haar verhalen en gedichten ook haar kindervideo’s en sprookjesmuziek. Zij maakte de gedichtjes bij de letters.

Lijst verkoopadressen