Het Kerstcadeau

een 2 uur durend luisteravontuur met liedjes

recensie Beauty and Books

recensie De leesclub van alles

luisterfragment

Audio boek prijs 8,50€ –bestel

E-boek prijs 6,50 € –bestel

Nog enkele dubbel cd’s beschikbaar à 22,50 €. Email naar uitgeverijdivertimento@gmail.com

Welk cadeau zou de mensen nu blijvend gelukkig en tevreden maken? Het is altijd de liefste wens van de Kerstman geweest zo’n cadeau te vinden. Veel kinderen zijn immers al na een paar weken uitgekeken op hun nieuwe speelgoed en dan is het net of het nooit Kerst is geweest! Dit jaar is hij dan ook vastbesloten om niet naar de aarde te komen, voordat hij het heeft gevonden. Het wordt spannend, zou zo’n cadeau wel bestaan? De gevolgen voor het Kerstfeest op Aarde lijken rampzalig: de kerstetalages blijven leeg, nergens is kerstverlichting. De regeringen kondigen de noodtoestand af. Dankzij de vindingrijkheid van het feetje Radja, de trouw van de eland Nicolai, de moed van het Chinese jongetje Li Wu Tse en niet te vergeten het geniale plan van de Wind, wordt uiteindelijk tóch de wens van de Kerstman vervuld en krijgen de mensen zelfs meer dan ze verwachtten……..

Het Kerstcadeau werd in 2001 geschreven in Noorwegen door de  gezusters Goudounov, beide onderwijzeres. Lees op Facebook.

Dit romantische verhaal verschijnt als e-book én als audioboek met een luisteravontuur van twee uur. Muziek en liedjes gezongen door Cynthia van Hattem, Noël Josemans en het buurtkinderkoor.